23948sdkhjf

Dansk chauffør er ved godt mod

Den danske chauffør Jørgen Aalbæk Hansen, der kører for OK i Fredericia, er klar til fredagens finale i Volvos Driver’s Fuel Challenge, der køres i Gøteborg.
I alt er 23 chauffører kvalificeret til finalen. De kommer fra forskellige egne af verden. Der er deltagere fra Kina, Australien og Thailand blandt finalisterne, som også tæller repræsentanter fra fire nordiske lande.

Deltagerne ankom til Gøteborg i løbet af onsdagen og torsdagen.

Torsdag eftermiddag var der besøg på Volvos testbane, hvor kørslen skal foregå. Her fik chaufførerne en grundig briefing og fik gennemgået reglerne. DEer blev også tid til at inspicere både bane og køretøjer. Torsdag aften blev der trukket lod om de forskellige startspositioner.

Fuld af optimisme

Den danske chauffør Jørgen Aalbæk Hansen er yderst tilfreds med dagens forløb.

- Jeg har lagt en plan. Nu må jeg bare holde mig til planen, så skal det nok gå, siger han.

Han tør ikke spå om sin placering; men han vandt den danske finale i overlegen stil for 14 dage siden foran otte andre dygtige danske chauffører.

- Min selvtillid er i orden. Jeg har set de andre chauffører lidt an, og der var ingen der virkede uoverkommelige her i eftermiddag, da vi fik mulighed for en enkelt runde på banen.

De tre bedste i finalen

Fredag formiddag køres en indledende runde. Der reduceres de 23 til ni, der går videre til semifinalen om eftermiddagen. Sidst på eftermiddagen køres finale blandt de tre bedste.

Resultatet af finalen vil først blive afsløret fredag aften.

Der køres på en strækning på 6,9 km. Ruten indeholder både sving, stigninger, stop og acceleration. Den chauffør, der bruger mindst brændstof vinder!

Se billeder

Se billeder fra den første dag i Gøteborg på Transportmagasinets Facebook-side. Brug dette link: https://www.facebook.com/pages/Transport...

Eller følge konkurrencen på Volvo Truck Danmarks Facebook-side.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078