23948sdkhjf

Vigtig trafikkongres til Danmark

Danmark har overhalet storbyer som Barcelona, München og Moskva ved at tilkæmpe sig værtskabet for en verdenskongres om fremtidens intelligente trafikløsninger i 2018. Den skal holdes i København.
På verdensplan oplever markedet for intelligente transportløsninger i disse år en buldrende vækst på op imod 14 procent om året, viser en markedsanalyse fra ITS America.

Danmark er også godt med. Alene i København er der investeret en halv milliard kroner i intelligente trafiksignaler og gadebelysning. Derfor bliver værtskabet også et udstillingsvindue for nye danskudviklede transportløsninger.

ITS Danmark, der er en paraplyorganisation for virksomheder og offentlige myndigheder med interesse for ITS, ser et stort potentiale i værtskabet.

- Verdenskongressen vil få stor betydning for udviklingen af ITS- sektoren i Danmark. ITS kan give mindre trængsel og anvendes til gavn for miljø og sikkerhed, og kongressen vil få stor betydning for udvikling af den danske ITS-industri, siger Svend Tøfting, formand for ITSDanmark .

Verdenskongressen for Intelligente Transportløsninger bliver afholdt hver tredje år og går på skift mellem Europa, Nordamerika og Asien. I København forventes kongressen at tiltrække op imod 4.000 deltagere, mens op til 10.000 gæster vil lægge vejen forbi en tilhørende udstilling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08