23948sdkhjf

Øresundsbro styrker små virksomheder

FOLKEMØDET. Øresundsforbindelsen har betydning i de svenske og danske bestræbelser på at støtte de små- og mellemstore virksomheder. Det er en af konklusionerne på det netop afholdte Folkemøde på Bornholm.
På begge sider af Øresund vil vi gøre alt for at hjælpe de små- og mellemstore virksomheder til at etablere sig og udvikle sig i Ørestadsregionen.

Med dette budskab sluttede Dansk Eksportråd, den danske ambassade i Sverige, Sydsvenska Handelskammaren, DI og Dansk Erhverv de seneste dages Folkemøde af på Bornholm.

Hos den danske ambassadør i Sverige, Kirsten Maalling Biering, var der ingen tvivl om værdien af den nu 14 år gamle bro over Øresund.

- Den faste forbindelse over Øresund vil øge de små- og mellemstore virksomheders muligheder i regionen, sagde hun.

Ambassadøren gjorde samtidig opmærksom på, at den danske ambassade i Sverige og Dansk Eksportråd er klar til bistå med alt, hvad de kan.

Hertil tilføjede chefkonsulent Per Thye Rasmussen, Dansk Erhverv, at det ofte er lavpraktiske ting, som volder problemer.

- Det kan være sproget, blanketter eller kontakten til det offentlige, som giver problemer. Det er ting, som kan løses, sagde Per Thye Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094