23948sdkhjf

Transportmateriel har succes på nettet

Siden Jungheinrich Danmark startede sin web-shop sidste år, er det kun gået fremad. Web-shoppen udvides til september.
Det er let og hurtigt – og så bliver det ikke billigere. Sådan er det, når man handler på internettet – også når det gælder internt transportmateriel og tilhørende produkter.

Jungheinrich Danmark har oplevet web-handel som en succes, siden firmaet i april sidste år startede "shoppen" op.

- Det er ikke alt, man kan købe via internettet, fortæller Mette Durholm Günther fra Jungheinrich Danmark.

- Vi sælger håndløftevogne og manuelle stablere af mærket Ameise. Det er en serie, der er bygget til at bruges der, hvor behovet for transport af varer ikke kræver, at materiellet kører fra morgen til aften.

- Vi har i dag omkring 100 produkter, som man kan købe på vores webshop. Produkterne sælges med de specifikationer, som man kan se på hjemmesiden. Der er altså ikke mulighed for, at man kan konfigurere dem anderledes, eller få skræddersyet en pallevogn efter specielle mål.

"Shoppen" udvides

For Jungheinrich er web-shoppen blevet en succes. Derfor har man valgt at udvide sortimentet med omkring 50 nye produkter til september.

- Vi får elektriske palleløftere og stablere af mærket Ameise. Vi får transportruller, og vi får et lille udvalg af spændende løftevogne til kontor, værksted og butik, forklarer Mette Günther.

Tysk profi-shop

Selv om Jungheinrichs danske web-shop får op til 150 produkter, er den meget lille i forhold til Tyskland. Her har kunder siden 2006 haft mulighed for at handle på internettet – og der er i dag flere tusinde varer at vælge mellem på Jungheinrichs ProfiShop, som web-shoppen hedder i Tyskland, Østrig og Holland.

- Herhjemme arbejder vi os stille og roligt op med et sortiment, som passer til danske virksomheder, siger Mette Durholm Günther, som også fortæller, at Jungheinrich i øjeblikket arbejder på at få en løsning med betaling direkte på nettet.

- I dag skal web-kunderne udfylde en formular, som så sendes elektronisk ind til os.

Flere leverandører

- Web-produkter omfatter ikke kun Jungheinrichs egen produktion. Vi har lavet aftaler med en lang række underleverandører, siger Mette Durholm Günther.

- Der er faktisk også en dansk underleverandør, , som leverer små løftevogne til Jungheinrichs webshop. Det er firmaet Hovmand fra Sorø.

Fælles for produkterne på shoppen er, at de løser opgaver i forbindelse med intern transport og lager. Sortimentet spænder vidt – det kan man selv tjekke ud på "shoppens" hjemmeside, som er:

www.jungheinrich.dk/shop
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066