23948sdkhjf

Topkarakter til Volvo-lærlinge

Mekanikerlærlinge på Volvos hold opnåede endnu en gang karakterer over branchens gennemsnit ved svendeprøven i Vejle.
- Det er ikke så tit, at vi ser fire 12-taller i samme svendeprøveklasse. Dette resultat er vi som erhvervsskole særdeles tilfredse med, siger faglærer Michael Pape Andersen, Syddansk Erhvervsskole i Vejle.

- Både lærlingene og Volvo har god grund til at være stolte. Konceptet med Volvo-hold fungerer fantastisk godt og er medvirkende til, at vi ser disse flotte resultater.

Nu skal I lære noget

Kompetenceudviklingschef Torben Pihler fra Volvo Group Trucks Danmark ønskede de nye svende tillykke med deres velgennemførte svendeprøver.

- I har nu aflagt bevis for jeres opnåede kompetencer, jeres kunnen og jeres håndværk. Stort tillykke med det; men I er jo ikke færdiguddannede endnu. Det er først nu, I skal til at lære noget.

- Lastvognsbranchen er konstant i udvikling. Derfor er løbende efteruddannelse absolut påkrævet, sagde Torben Pihler til de nyuddannede svende.

Hele tiden i drift

Volvo har som mål, at vognmandens køretøjer er i drift hele tiden og lover 100 procent driftstid med Volvo ny guld servicekontrakt. Dette stiller store krav til medarbejdernes kompetencer, som indfries gennem målrettet uddannelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062