23948sdkhjf

Fodertankbil med høj totalvægt

HMK Bilcon har netop leveret det andet vogntog til foderstoffirmaet Mollerup Mølle på Mors. Den lave egenvægt og høje totalvægt er god for driftsøkonomien.
Vogntoget har i alt 7 aksler og en totalvægt på 54 ton. Den 4-akslede forvogn læsser i alt 31 kubikmeter, mens den 3-akslede anhænger klarer hele 36 kubikmeter. Hele opbygningen er vægtoptimeret så forvognens egenvægt kun er 14.300 kg og anhængeren er nede på 5.600 kg.

- Vi fik i begyndelsen af 2013 leveret et fodervogntog fra HMK Bilcon. Der er vi godt tilfredse med. Det er baggrunden for, at valget faldt på et HMK vogntog igen, siger Jakob Pedersen fra Mollerup Mølle.

Lav egenvægt

Foderbilerne har lav egenvægt på trods af, at der er monteret ekstra gangbro og gelænder på højre side af begge tanke og værktøjskasser samt at opbygningen er udstyret med Solimar luftdyser i alle tankrum.

Den lette konstruktion omfatter blandt andet undervogn konstrueret med aluminium i alle ophæng og akselkonsoller.

- Flere og flere benytter vores aluminiumskonstruktioner til fodertankbiler. De giver en forbedret driftsøkonomi og det er helt centralt for alle virksomheder med betydelige logistik- og distributionsomkostninger, slutter adm. direktør Klaus Kristensen fra HMK Bilcon.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078