23948sdkhjf

Mr. Varevogn takker af

Efter 15 år som direktør for WV erhvervsbiler går Bent Rosendal på pension. Nu vil han læse jura.
@KATEGORI:Afsked

Da Bent Rosendal i 1998 blev ansat i en nyoprettet stilling som direktør for den nye afdeling VW Erhvervsbiler var de to ansatte. Og når den 60-årige Bent Rosendal 27 maj. afholder sin afskedsreception på firmaadressen i Brøndby er der 12 ansatte.

- Bent har været en enestående leder. Han er kendt som Mister Varevogn og de fleste i branchen kender ham og respekterer ham, fortæller marketingchef hos VW Erhvervsbiler Søren Flyger.

Søren Flyger peger på, at Bent Rosendahls afdeling ligger i top i de interne medarbejdertilfredshedsundersøgelser.

- Bent har altid gjort meget ud af sælgertræning. Og så er han kendt for at kalde en spade for en spade og altid være åben og lyttende, siger han.

Vil læse jura

Selvom Bent Rosendal siger farvel, har han aftalt med sin arbejdsgiver, at han fortsat har adgang til virksomhedens IT-systemer et års tid endnu.

- Det kan jo være, jeg kan bidrage med et råd eller to, siger den kommende pensionist.

Det er nu ikke fordi, Bent Rosendal regner med at trække sig helt tilbage med sine sysler i haven, hvor han i sin fritid opdrætter fugle og har hønsehold. Han har nemlig ambitioner om at læse til jurist.

- Jeg vil tilmelde mig jura-studiet på Københavns Universitet. Jeg vil dog ikke optage en plads for en af de unge mennesker, så det kan være, det bliver på Folkeuniversitetet, jeg skal tage min eksamen, siger han.

Bent Rosendal startede i branchen i de tidlige 70’ere hos importøren af britiske biler, Domi, og han var fra begyndelsen involveret i salg af erhvervsbiler, som den gang især var fra British Leyland. Siden skiftede han til blandt andre Ford, inden han i 1998 kom til VW.

Bent Rosendal afløses af den nuværende salgschef hos VW Erhvervsbiler, Ib Jakobsen.

bauer
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203