23948sdkhjf

Ovethi startede året med opkøb i Holstebro

Dæk-virksomheden A/S Ovethi i Gelsted på Vestfyn udvider sin forretning. Virksomheden har pr. 1. marts overtaget Vestjysk Vulkanisering / Point-S i Holstebro. Med købet kan Ovethi imødekomme områdets stigende efterspørgsel fra såvel erhverv, landbrug og industri som private.
Efter 46 års virke med salg, service og montage af dæk på adressen Nybovej 16 i Holstebro har Peter Borreskov Laursen valgt at sælge sin virksomhed Vestjysk Vulkanisering / Point-S til A/S Ovethi – Dansk Dæk Service.

Peter Borreskovs forretning er byens ældste dækbutik og har eksisteret siden 1960 – Peter selv har været ansat siden 1968 og overtog forretningen fra sin far i 1990. Årsagen til salget er, at Peter Borreskov inden for en overskuelig fremtid ønsker at nyde sit otium.

Bedre service til vognmænd

Vi har igennem længere tid ønsket at få en større afdeling i området omkring Holstebro, fortæller salgschef og medejer Thomas Thinggaard fra Ovethi.

- Vi vil gerne være bedre til at opretholde et højt serviceniveau for vore kunder, som blandt andet er de vognmandskunder, som kører i hele landet. Dem kan vi servicere hurtigere, hvis de har brug for hjælp i dette område.

- Vi har desuden mange landbrugskunder i området. Her vil vi også kunne yde en endnu bedre service som for eksempel døgnservice. Ligeledes vil erhvervskunder og industrien generelt kunne nyde godt af vores service.

Også privatkunderne og autobranchen i området vil kunne nyde godt af opkøbet.

- Vi ser Holstebro som en by med et kæmpe potentiale inden for salg og service, når det gælder personbiler, fortsætter Thomas Thinggaard.

- Vi ønsker at servicere både private forbrugere og selve autobranchen. Vi vil arbejde på at opnå et godt samarbejde med engrosmarkedet inden for dæk og fælge.

- Vi beskæftiger sig ikke med mekanisk autoservice og konkurrerer dermed ikke mod autobranchen. Det er udelukkende dæk, fælge og service, vi beskæftiger os med, slutter Thomas Thinggaard.

Ovethi blev grundlagt i 1954 og beskæftiger 70 medarbejdere. Virksomheden importerer anerkendte kvalitetsmærker inden for dæk, fælge og hjul til alle formål.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094