23948sdkhjf

Vognmændene holder vejret

Den kommende weekend vil DTL-medlemmerne afgøre, hvem der bliver Årets Transport Virksomhed 2014. De seks nominerede vognmandsvirksomheder er allerede fundet.
Årets Transport Virksomhed 2014 vil blive kåret lørdag den 10. maj, når DTL har holdt generalforsamling i Kolding.

Umiddelbart efter får medlemmerne udleveret en elektronisk stemme-boks - og så skal der trykkes under kyndig vejledning fra ÅTV-værtinden, Line Baun Danielsen.

Foreløbig er følgende seks vognmandsvirksomheder nomineret:

* Anders Bay, Skævinge.

* Anders Pedersen, Thisted.

* Erik’s Fragt, Brabrand.

* Fredsø Vognmandsforretning, Nykøbing M.

* K. Sand Andersen, Kastrup.

* Ø.S.G, Fredericia.

Disse seks virksomheder er nomineret, fordi de har sat sikkerhed og forebyggelse højt på dagsordenen. De har gjort en speciel indsats for at uddanne og undervise deres medarbejdere. De har investeret i sikkerheds-grej. De har udviklet nye ideer og vedtaget firmapolitikker - alt sammen for at øge trafiksikkerheden, forbedre arbejdsmiljøet og minimere skaderne på kundernes gods.

Semifinale show

Dagen før DTLs generalforsamling - på fredag den 9. maj - kan man møde repræsentanter fra de seks nominerede vognmænd ved et semifinale-show om eftermiddagen fra kl. 14.30 på Hotel Comwell i Kolding.

- De, der møder op, kan være med til at vælge de tre finalister, der skal stemmes om på generalforsamlingen, fortæller Line Sandgreen fra DTL, der er koordinator for arrangementet.

Festlig eftermiddag

- Vi har sørget for en festlig eftermiddag med underholdning af Jan Gintberg. Vi tænder op i grillen og serverer fadøl og læskedrikke fra Scanias bar. På dagen trækker vi lod om en rejse for to til Rom med Bridgestone og andre flotte præmier fra partnerne i Årets Transportvirksomhed.

- Alle DTL-medlemmer er velkomne, og man kan tage ansatte, familie og kolleger med, siger Line, som håber at rigtig mange vil tilmelde sig. Det kan man gøre på DTL’s hjemmeside.

- Husk at lade bilen stå, hvis du drikker øl til festen, slutter hun, men tilføjer, at man kan blive "alkotestet," hvis man er i tvivl.

Partnerne i Årets Transportvirksomhed 2014 er Codan, Scania, Bridgestone, VBG og SOS Dansk Autohjælp. Transportmagasinet er mediepartner og vil udgive en specialavis, der er på gaden den 2. maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078