23948sdkhjf

Johs Rasmussen vokser

Johs Rasmussen, Svebølle, overtager Frode Laursens nordiske silotransporter med virkning fra den 1. april 2014.
Johs. Rasmussen overtager alle de silo/tankkøretøjer, som Frode Laursen har beskæftiget med indenrigskørsel i Danmark, Norge og Sverige og udenrigskørsel mellem landene. Firmaet overtager også et mindre antal biler til transport af andet flydende gods.

- Vi ønsker at vokse på tankvognsmarkedet i Skandinavien både via opkøb og organisk vækst, fortæller adm. direktør Klaus W. Rasmussen, John. Rasmussen.

- Vi har selskaber i alle tre skandinaviske lande, og det er klart vores intention at blive større. Det skal både ske gennem organisk vækst og via opkøb.

- Vi vil udvikle logistikken yderligere og tilføre vores kunder en øget værdi. Vi vil være en aktiv partner i kundens logistikkæde ved at øge vores fokus på service og samarbejde.

Ikke stor nok

Frode Laursen var ikke stor nok på silo- og tankvognssiden. Derfor var det naturligt at sælge den del fra.

- For at opnå en sund forretning i silomarkedet kræves der en stor fleksibiliotet og en stor flåde af silotankbiler, siger adm. direktør Thorkil Amdersem fra Frode Laursen.

- Vi vil gerne vokse inden for vores kerneaktiviteter, men det omfatter oikke silosegmentet i Norden. For os har det været afgørende, at vores medarbejdere i afdelingen har kunnet følge med over til en ny transportør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093