23948sdkhjf

Følg Dakar 2014 på Ivecos hjemmeside

Iveco og Team Petronas de Rooy er klar til verdens mest berømte rally.
Inden længe rejser Ivecos hold gennem Argentina, Bolivia og Chile i verdens hårdeste og mest krævende rally.

I den forbindelse har Iveco oprettet en hjemmeside (www.iveco.com/dakar), hvor alle interesserede kan følge rally'et med daglige opdateringer. Hjemmesiden er på engelsk, og opdateringerne handler først og fremmest om Ivecos resultater; men der kommer også andre interessante informationer om Dakar, lover Iveco,

Ivecos Dakar-historie

Et specifikt afsnit af hjemmesiden omhandler Ivecos historie i Dakar-rallyet. Den beskriver Iveco holdets mest fantastiske bedrifter i en konkurrence, som har millioner af seere hvert år.

Følge den nye Trakker

En anden del af hjemmesiden har fået titlen "Fra Dakar til jobbet." Det giver Ivecos kunder mulighed for at følge Ivecos nye Trakker, som er kendt for sin præstation i hårdt terræn. Netop Dakar-rallyet giver gode muligheder for at teste køretøjets præstationer og styrke under ekstremt krævende forhold.

Sociale medier

Det er også muligt at følge aktiviteten på sociale medier. Hjemmesiden er linket til Facebook, Twitter, Youtube, Flickr og Google Picasa. Her findes nyheder i form af tekster, videoer samt billedmaterialer.

Linket igen

Som nævne er hjemmesiden: www.iveco.com/dakar
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078