23948sdkhjf

Ny direktør i Panalpina

Monika Ribar vil overlade Panalpina-roret til Peter Ulber til sommer.
Monika Ribar, adm. direktør for Panalpina, træder tilbage i slutningen af maj 2013.

Efterfølgeren er allerede fundet. Det er en internationalt anerkendt speditør, den 53-årige Peter Ulber, tidligere bestyrelsesmedlem i Kuehne + Nagel.

Monika Ribars tilbagetræden har været planlagt længe og er en del af virksomhedens igangværende generationsskifte.

Monika Ribar, som udover sin rolle som adm. direktør i Panalpina også sidder i andre selskabers bestyrelser, vil fremover fokusere mere på bestyrelsesposter den kommende tid.

Monika Ribar har været medlem af Panalpinas ledelse i næsten 23 år. Hun har været adm. direktør de seneste syv år. I den periode har hun udviklet Panalpina til en global og førende leverandør af supply chain-løsninger og fået indført en organisation og kultur, der betragtes som eksemplarisk af industrien.

Ribar vil overdrage ledelsesansvaret for Panalpina til Peter Ulber den 1. juni 2013.

Ulber kan se tilbage på en imponerende karriere i den globale speditions- og logistikverden. Efter studier ved International School of Logistics i Hamborg har han beklædt forskellige lederstillinger hos Kuehne + Nagel i Europa samt Nord- og Sydamerika i perioden 1985-2011 på. Siden 2008 har han været medlem af ledelsen med særligt ansvar for sø- og luftfragt samt den globale salgsorganisation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078