23948sdkhjf

Starter samarbejde med vognmænd

Dansk Auto Logik oplever fortsat vækst og har gået nye veje for at skaffe ekstra kapacitet.
Auto Logik indgået aftale med tre undervognmænd, således at deres lastbiler og chauffører fremover vil køre for Dansk Auto Logik.

- Vi har haft kraftig vækst de seneste år og har haft svært ved at skaffe chauffører og lastbiler nok, fortæller driftsdirektør Steffen Yde.

- Derfor har vi indgået aftale med tre erfarne vognmænd, som tilsammen stiller den kapacitet til rådighed, som vi har behov for.

- Det er vigtigt for vores danske kunder, at chaufførerne er dansktalende. Derfor har vi helt fravalgt muligheden for at benytte udenlandske underleverandører.

De tre vognmænd begyndte at køre for Auto Logik i begyndelsen af november.

Grundig oplæring

Selvom alle chaufførerne i forvejen har erfaring med autotransport, har de været igennem en grundig oplæring hos Dansk Auto Logik, inden de blev sendt ud til kunderne.

- Chaufførerne har fået indgående kendskab til vores procedurer og måde at arbejde på samt vores værdier og holdninger, siger Steffen Yde.

- Når man bærer vores arbejdstøj, forpligter man sig til at yde en service, der ligger helt i top.

Lastbilerne, som de selvstændige vognmænd stiller til rådighed, bliver enten malet røde eller får påsat tydelige logoer, så de indgår som en integreret del af Dansk Auto Logiks kapacitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078