23948sdkhjf

Tøjkollektion fra Volvo Trucks

Volvo Trucks har skabt en ny tøjkollektion, inspireret af den nyeste lastvognsmodel til tungt anlægsarbejde, Volvo FMX.
- Vores nye tøjkollektion er inspireret af den nye Volvo FMX, udtaler Åsa Theleen, der er brand manager for hos Volvo Trucks.

- Den nye kollektion, som kaldes “Volvo Trucks Driver Gear - FMX", lanceres den 9. september i Volvo Trucks’ online shop og vises første gang på lastvognsmessen Comtrans i Moskva den 9.-14. september.

Verdensmester i armlægning

Kollektionen er en del af det nyetablerede samarbejde mellem Volvo Trucks og den nifoldige verdensmester i armlægning, Heidi Andersson. Hun vil være til stede på messen.

Den blev introduceret tidligere i år og er designet til at håndtere tungt anlægsarbejde.

Tips til træning for chauffører

Som en del af samarbejdet, har Heidi Andersson også udviklet et træningsprogram sammen med Volvo Trucks.

- Vi ved, at mange lastvognschauffører har svært ved at få tid og plads til at træne. Derfor samarbejder vi nu med Heidi om at give alle interesserede nogle få simple træningstips, som kan bruges i hverdagen af alle, forklarer Åsa Theleen.

Ni VM-titler

Heidi Andersson er 33 år. Hun er født i landsbyen Ensamheten i Sverige. Hun vejer 65 kg og er 170 cm høj.

Hun har vundet mange titler i armlægning: 9 VM guldmedaljer, 5 VM sølvmedaljer og 3 VM bronzemedaljer. Dertil kommer 2 EM guldmedaljer.

Armlægning

Armlægning går ud på, at de to deltagere placerer deres albuer på et bord og griber fat om hinandens hænder. Den første, der får presset modstanderens hånd ned i bordet, vinder. Deltagerne stiller op i forskellige vægtklasser. Kvinder konkurrerer mod kvinder, mænd mod mænd.

De første organiserede konkurrencer i armlægning fandt sted i Californien i 1952. Det første VM blev afholdt i 1992, og det har sidenhen udviklet sig til at blive en årlig begivenhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078