23948sdkhjf

Lauget betaler del af kontingetforhøjelse

Nogle slipper billigere fra DTLs kontingentforhøjelse end andre. Kjøbenhavns Vognmandslaug har besluttet, at medlemmerne ikke skal betale den del af kontingentstigningen, der går til regionskontoret.
Forklaringen er ganske enkel. Lauget er nemlig det eneste medlem af DTL Region Hovedstaden, som også har hovedsæde på laugskontoret. Og her har man gennem økonomiske stramninger fundet de nødvendige midler til at betale for forhøjelsen af medlemmernes regionskontingent.

Til gengæld slipper laugsmedlemmerne ikke for forhøjelsen af grundkontingentet til DTL og af lønsumskontingentet. Medlemmer af DTLs Arbejdsgiverforening undgår heller ikke en mindre forhøjelse af grundkontingentet.

- Vi vil friholde medlemmerne

- Selv om Lauget bakker op om DTLs beslutning om at hæve kontingentet, står det ingen steder skrevet, at hele regningen skal sendes videre til vognmændene. Økonomisk har de også deres at slås med. Derfor har vi valgt at friholde medlemmerne for den nye stigning i regionskontingent, siger Laugets direktør Niels Erik Nielsen.

Kjøbenhavns Vognmandslaug har også besluttet, at nye medlemmer ikke skal betale indskud ved indmeldelse i Lauget og i DTL, og det har givet bonus. Flere vognmænd har allerede fundet ud af, at der er en række økonomiske fordele ved at være medlem af Lauget. Foruden professionelle råd og vejledning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063