23948sdkhjf

Effektivitet og sikkerhed i top

Med en stærk konstruktion, gennemtestede komponenter, lavt energiforbrug og genanvendelige dele er Roclas nye palletruck designet til de mest krævende opgaver.
Seneste skud på stammen i Roclas nye palletruckserie er TPX25. Det er en palletruck med fast førerplatform og maksimal førerbeskyttelse. Trucken er designet til “heavy-duty" opgaver og effektivt arbejde over længere afstande.

- Hemmeligheden bag palletruckens effektivitet er maksimumhastigheden på 12 km/t uden last sammen med den høje lastkapacitet på 2.500 kg til intensiv brug, forklarer Jeanette Woodman, der er marketingansvarlig hos Rocla.

- Trucken er også udstyret med et unikt rat med multifunktioner. Føreren kan betjene rattet på flere måder. Desuden kan position og højde nemt tilpasses forskellige førere.

- Rattet giver nem styring i begge retninger og kræver et minimum af bevægelser i førerens overkrop og nakke og giver dermed føreren et bedre arbejdsmiljø. Velformede og polstrede lændestøtter og ryglæn gør kørslen mere komfortabel og beskytter føreren mod udefrakommende slag og bump.

- Førerpositionen er lidt skrå; men det er med til at sikre både sikkerheden og effektiviteten, siger Jeanette Woodman.

Føreren kan indstille hastighed, acceleration og bremsekraft i henhold til arbejdsopgaven og egne præferencer. Der er to køreindstillinger: “Soft" og "Performance".

Soft-indstillingen gør palletrucken nem at betjene, selv for urutinerede førere og sparer samtidig energi.

220 mm højde

TPX25 tilbyder en løftehøjde på 220 mm. Det er markedets højeste, hvilket gør den velegnet til kørsel på stejle læsseramper. Den er idéel til flytning af paller og læsning/ losning af biler.

Det fuldstændigt lukkede kabinet og indkapslede el-dele beskytter maskinens vitale dele mod snavs, støv og fugt.

Derfor er der en lang levetid og begrænset vedligeholdelse. En alsidig batterikasse muliggør plads til standard batterier med forskellige kapaciteter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063