23948sdkhjf

En alsidig bil til en alsidig forretning

Fin økonomi på landevej, optimal fremkommelighed, stor lasteevne - tilsyneladende modstridende krav, men MAN gør det muligt.
Gert Andersen A/S i Mørke har netop overtaget en ny lastbil fra MAN Truck & Bus i Padborg. Det er en bil, der skal klare lidt af hvert, primært flytning af containere, og som skal kunne komme frem i alle typer terræn - også på byggepladser og ved anlægsarbejder.

Løsningen blev en lastbil med unik teknik fra MAN, der illustrerer spændvidden i MANs muligheder for at afstemme lastbilerne til de enkelte kunders behov - også de specielle. I dette tilfælde en 4-akslet bil med løftbar bogieaksel bag og HydroDrive på anden foraksel, alt drevet af MANs seje motor på 540 hk og 2500 Nm moment.

Det hydrauliske drev på anden aksel kan slås til og fra efter behov, og det giver bilen en enestående fremkommelighed i terræn, samtidig med at brændstoføkonomien på landevejen er optimal i kraft af bl.a. den løftbare bogieaksel.

Den unikke chassiskonfiguration er kombineret med MANs kompakte LX-førerhus, der er udstyret med alt, hvad en moderne og effektiv lastbilchauffør har brug for:

* ComfortShift gearskift, fuldautomatisk klimaanlæg inkl. oliefyr,

* MAN-radio med navigation & Bluetooth m.v.

* Kraftig motorbremse med bremsetempomat.

Bilen er leveret af Søren Dünnweber
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065