23948sdkhjf

Ny digital fartskriver fra VDO

VDO har lanceret en ny model af sin digitale fartskriver. Den nye model, DTCO 2.1, med tilføjelsen "active", kan nu løbende gemme positionsdata ved hjælp af et GPS modul.
Den kan desuden beregne tog- og færgehandlinger i den indbyggede restkøretidsberegner, VDO Counter.

- DTCO 2.1 active er næste skridt inden for tachografer, siger Jesper Salmansen, country manager i firmaet Fartskriver Danmark, der repræsenterer VDO i Danmark.

- Fartskriveren har en højere ydeevne end tidligere modeller. I kombination med VDO’s GPS-modul, Geoloc, er den i stand til at gemme positionsdata kontinuerligt og kan kæde dataene sammen med hændelser. Disse informationer kan downloades og bruges som grundlag for kortvisninger i flådestyringssystemet. Den flådeansvarlige kan nu reagere endnu bedre og mere detaljeret på aktuelle ændringer i trafikken, fortæller han.

Behøver ikke tænke på tiden

Den nye fartskriver har en mere dynamisk menu-visning. Chaufføreen vil for eksempel nu blive aktivt påmindet ved afslutningen af sine pauser.

Denne funktion gør det muligt for chaufføren at udnytte sine pauser effektivt og fuldt ud uden at skulle tænke på tiden.

Flere nyskabelser

* En forbedret indtastning af "start land" forenkler mærkbart systemet og giver plads til yderligere tidsbesparelser.

* Den valgfrie VDO Counter viser kørehviletid i grafisk format.

* Funktionen "Tog/Færge" er blevet udvidet og kan nu også tage perioder ombord på færger eller under jernbanetransport i betragtning.

* DTCO 2.1 active indeholder selvfølgelig den såkaldte 1- minuts regel og er selvfølgelig i overensstemmelse med de seneste krav i EU-lovgivningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109