23948sdkhjf

V: Vejloven skal ændres

Trængsel og tidsspilde i trafikken koster samfundet milliarder af kroner hvert eneste år.
Derfor er der behov for at sikre, at der er plads til bilerne og bedre fremdrift i trafikken – særligt i større byer som København, Aarhus og Odense. Det får Venstres trafikordfører Kristian Pihl Lorentzen til at foreslå, at man ændrer vejloven, så vejarbejder og opgravninger, der spærrer for trafikken, bliver gjort hurtigere færdig.

- En række erhvervsorganisationer har peget på, hvordan trængsel og tidsspilde i trafikken blandt andet skader butiks- og erhvervslivet. Venstre foreslår at ændre vejloven, så der sættes klarere rammer for, hvordan og hvornår vejarbejder og opgravninger skal afsluttes, så vi undgår, at de trækker unødigt langt ud og generer trafikanter og erhvervsliv mindst muligt, siger Kristian Pihl Lorentzen.

- Desuden opfordrer vi de store bykommuner til også at prioritere fremdrift for bilerne, når der planlægges. Vi skal naturligvis fortsætte med at forbedre den kollektive trafik, så den bliver et mere tillokkende alternativ til bilen. Men det ændrer ikke på, at biler også i fremtiden vil være en del af en levende storby med plads til erhvervsaktivitet og et godt handelsliv, siger Kristian Pihl Lorentzen.

Med venlig hilsen

Trafikordfører

Kristian Pihl Lorentzen

Venstre
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11