23948sdkhjf

Svane Shipping overtager Havneterminalen

To af Kolding Havns mest traditionsrige virksomheder slår pakhusene sammen.
Svane Shipping, der er en af Danmarks ældste shippingvirksomheder, har i en årrække været medejer af Havneterminalen. Nu overtages den helt.

De to virksomheder føres videre under navnet Svane Shipping, som dermed råder over i alt 70.000 kvadratmeter pakhuse og terminaler – de fleste i tilknytning til hovedsædet på havnen i Kolding.

Virksomheden har også terminaler på Køge Havn.

Flere kompetencer

- Med overtagelsen af Havneterminalen får vi tilført både yderligere kapacitet, faciliteter og kompetencer, konstaterer direktør i Svane Shipping, Jesper Hansson.

Han glæder sig over, at det lykkes at føre samtlige medarbejdere fra Havneterminalen med over i det nye – og nu næsten dobbelt så store – Svane Shipping.

- Sammenlægning af pakhuse og terminaler giver os mulighed for at servicere vores kunder endnu bedre; men det giver også muligheder for at få nye kunder.

Stiftet i 1926

Det nye Svane Shipping får omkring 40 medarbejdere.

Svane Shipping har siden starten i 1926 etableret sig som en stabil totalleverandører af shipping-ydelser i Danmark. Virksomheden har desuden datterselskaber og associerede selskaber i England, Polen og Letland.

Overtagelsen af Havneterminalen er officielt gældende fra den 1. januar 2014, og herefter videreføres virksomhederne under navnet Svane Shipping.

Jesper Hansson bliver ny adm. direktør, mens S. E. Hansson bliver bestyrelsesformand i selskabet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094