23948sdkhjf

Værksteder snart klar

Størstedelen af de danske fartskriver-værksteder er nu blevet udstyret med seneste viden og det nyeste værktøj fra VDO. 18 værksteder er desuden valgt til såkaldte VDO ServiceCentre.
Fartskriver Danmark er ved at lægge sidste hånd på et projekt, der skal fremtidssikre de danske fartskriver-værksteder i form af en række kvalificerende kurser.

Efter at have udstyret værkstederne med de sidste nye redskaber, er de danske fartskriver-værksteder klar til at tage fat på de nye krav, der blev indført oktober 2012.

Undervejs har Fartskriver Danmark udstyret og undervist værksteder i de tekniske aspekter af lovgivningen og introduceret værkstederne for ikke alene produkterne fra VDO, men også et unikt fartskriver værkstedskoncept – VDO ServiceCenter.

VDO ServiceCenter er vognmandens og branchens garanti for en kompetent og fremtidssikret servicering af deres VDO produkter.

Med de stigende tekniske krav til både fartskriver, værksted og køretøjer, er det nødvendigt for os at sikre kunderne den bedst mulige service og viden rundt om på værkstederne, hvorfor vi har valgt at sikre os know-how på vores produkter ude i felten. Med VDO ServiceCentrene giver vi værkstederne mulighed for teknisk træning og support, således at de kan servicere den danske transportbranche på bedste vis …"

Endvidere understreger Jesper Salmansen, at de autoriserede VDO ServiceCentre alle er i stand til at håndtere henvendelser samt er aktive i deres lokalområde med markedsføring af VDOs produkter. "Det er vigtigt at have dygtige samarbejdspartnere som er villige til at servicere kunderne så kompetent som muligt, hvorfor vi løbende vil uddanne ServiceCentrene i produkterne", udtaler Jesper Salmansen.

Fartskriver Danmark har i alt autoriseret 18 VDO ServiceCentre, fordelt over hele landet. De er parate til at løfte opgaven med at servicere de danske vognmænd og er klar til at levere varer og serviceydelser fra VDO samt at assistere andre værksteder om nødvendigt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063