23948sdkhjf

Tankvognstræk med syv aksler

Den seneste opbygning fra Jilko er optimeret til de nye vægtregler for 7-akslede køretøjer.
Jilko har netop leveret et 7-akslet tankvognstræk til Hornsyld Købmandsgaard. Det består af en 4-akslet tankforvogn og 3-akslet tankhænger fra Jilko, som har stået for hele opbygningen – lige fra design, konstruktion og produktion til levering.

Trækket er optimeret til de nye 7-akslede vægtgrænser og specifikt tilpasset købmandsgårdens behov. Det betyder, at der blandt andet er 36 kubikmeter på forvognen, og 30 kubikmeter på hængeren.

Det er en forøgelse af nyttelasten i forhold til tidligere opbygninger. Det passer helt i tidens ånd og krav til en travl og effektiv hverdag.

Forvognen har fjernstyring af motor og indkobling af kraftudtag for blæserdrift. Der er luftbetjent VBG-trækkobling og Kaeser-blæser.

Hængeren har en boltforskydelig VBG-trækstang, SAF skivebremser, Wabco bremseanlæg EBS-E med RSS som modvirker vælteulykker og liftaksel med autodrop på den anden aksel.

Tankene er udstyret med Welgro 4" trykkuglehaner, som forkorter opstartstiden i forbindelse med aflæsning. Der er vakuum i to rum, patenterede dæksler, rustfri aflæsserør og fjernsmøring af bundventiler. Dertil kommer Jilkos egne kegler, der sikrer en hurtig og sikker aflæsning og en enkel, central betjening af luftventiler. Der er luftbetjent sikkerhedsgelænder.

Forvognen er en Volvo FH 500 hk med I-shift automat gear, 8x2/6 med tre styrende aksler, 20 ton akseltryksbegrænser, ACC afstands radar, Dynafleet med brændstof/miljøopfølgningspakke og . køre/hviletid. Bilen er leveret fra Autohuset Vestergaards nye afdeling i Horsens.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078