23948sdkhjf

Stop flyvende sne og isflager

Sne og isflager flyver ned fra taget på vogntogene om vinteren. Det kan forhindes med Krones Ice Protect System.
Nu er frostgraderne over Danmark, og den første sne er allerede faldet. Vognmændene skal gøre deres flåder vinterklar. Det betyder blandt andet, at man også skal forhindre, at sne og isflager blæser af trailertaget under kørslen.

Flyvende is fra trailere er en af vinterens store farer for trafikken. Denne fare kan helt elimineres med Krones “Ice Protect System." Det består af en luftslange, der hæver taget på gardintraileren med 17,5 cm. Hermed fjernes ophobninger af vand, sne og is. Systemet kan betjenes hurtigt og nemt fra et kontrolpanel monteret på forvæggen af traileren eller inde i førerhuset. Man kan for eksempel aktivere bremsen, således at gardintaget vender tilbage til sin oprindelige tilstand.

Krones “Ice Protect System" er tilgængelig på alle Krones gardintrailere. Systemet kan også eftermonteres. Det er certificeret af TÜV og opfylder europæiske og tyske retningslinier for sikkerhed i trafikken. I Tyskland tilbyder flere forsikringsselskaber et fald i forsikringspræmien, hvis man køre5 med systemet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078