23948sdkhjf

Frode Laursen køber mere silo

Frode Laursen Gruppen har igennem sit datterselskab i Flensborg, Nielsen & Sørensen Frode Laursen Deutschland (NSFL), overtaget DSV Roads aktiviteter inden for silotransport og -logistik.
I 2010 blev alle aktiviteterne i Nielsen & Sørensen Flensburg overtaget af Frode Laursen. Samtidig blev der fastlagt en vækststrategi for selskabets aktivitet inden for silo- og recyclingtransport samt logistik Det er denne strategi, der nu er blevet fulgt op på.

- Med betydelige investeringer i nyt moderne materiel er NSFL inde i en meget positiv udvikling, siger Thorkil Andersen fra Frode Laursen.

- Selskabet er markedsleder inden for sine områder i Norden. Med opkøbet af siloaktiviteterne fra DSV Road kan vi tilbyde vores kunder øget kapacitet og bedre service.

Norden er et område, som efter Frode Laursens overtagelse fik større fokus og betydning for NSFL, ikke mindst på grund af Frode Laursens i forvejen vigtige position på disse markeder.

- Synergierne var til at få øje på, og overtagelsen af DSV Roads aktivitet på området passer som "fod i hose," slutter Thorkil Andersen.

Den større godsvolume vil på sigt reducere tomkørsel til gavn for miljøet og skabe en endnu bedre konkurrenceevne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062