23948sdkhjf

Ny distributør af VDO-fartskrivere

Efter den tidligere distributør Axel Ketner gik konkurs, har VDO besluttet at den norskejede koncern Fartskriver AS får chancen i Danmark.
Fartskriver AS er VDO distributør i Norge og derfor ikke ukendt i VDO-regi. Virksomheden har ansat alle VDO-specialisterne fra den tidligere distributør i Danmark.

Derved står de stærkt med den lokale erfaring og kendskab til markedet. Desuden har de den nordiske organisation i ryggen.

- Vi er yderst tilfreds med det nye medlem af familien, siger Tom Charles Ringen, der er adm. direktør for Fartskriver AS, Norge.

- Det passer ind i vores strategi om forretningsudvikling, og så er det danske marked interessant. Vi glæder os til udfordringen.

Tom Ringen understreger, at det er Fartskriver Danmarks ambition at gå ind i flere produktområder og agenturer. Hvilke, der kan blive tale om, er for tidlig at spå om.

Medarbejderne

Fartskriver Danmarks medarbejderstab består af:

* Senior teknisk rådgiver Per Tingskov, som har 30 års erfaring indenfor fartskrivere.

* Teknisk rådgiver Rune Tingskov.

* Produktchef Jesper Salmansen.

Alle er i forvejen kendte i VDO-regi i Danmark.

- Vi er klar til at modtage de danske fartskriverkunders ordre allerede i dag og ser frem til at komme rundt og besøge de danske fartskriverværksteder og kunder.

Virksomheden får til huse i Brøndby på den københavnske vestegn, siger Jesper Salmansen til Transportmagasinet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063