23948sdkhjf

SAWO skal have ny direktør

Den kommende topchef for en af Danmarks største leverandører til transportbranchen skal både stå for den daglige styring og have fokus på salget.
SAWO har været uden adm. direktør det seneste års tid; men nu skal direktøren findes. Håbet er at kunne ansætte vedkommende i løbet af foråret 2013. Derfor har SAWO rykket annoncer ind i Jyllands-Posten og Nordjyske. Desuden er der hyret et rekrutteringsbureau til at hjælpe med at finde den rette.

Ifølge annoncen er der tale om en udfordrende stilling. Direktøren får det overordnede ansvar for virksomhedens daglige styring og effektivisering. Personen skal tegne virksomheden udadtil og samtidig være meget salgsfokuseret. Direktøren skal involvere sig aktivt i salg og markedsføring samt vedligeholde og udvikle relationerne til alle kundesegmenter.

SAWO forventer en positiv udadvendt ledelse, der omfatter coaching og motivering af medarbejderne - deriblandt en ledergruppe på fem personer.

Det forventes, at direktøren bosætter sig inden for 45 minutters kørsel fra Støvring.

Direktøren kommer til at aflaste Ivan Chrost, som af helbredsmæssig årsag arbejder på nedsat tid. SAWO ejes fortsat af stifteren Flemming Christensen og hans børn.

Se stillingsopslaget

Læs hele stillingsannoncen på Transportmagasinets hjemmeside eller følg denne sti: http://www.hedegaardmanagement.dk/dk/udv...

Man kan også ringe til Jens Erik Hedegaard fra Hedegaard Management på tlf. 22.44.04.06.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063