23948sdkhjf

VM Tarm har valgt Hankook

Hankook-dæk er monteret på de fleste opbygninger fra VM Tarm.
@$ID/[No paragraph style]:

VM Tarm og Nordisk Dæk Import har fornyet sidste års dækaftale.

Det betyder, at det koreanske dækmærke Hankook i de fleste tilfælde er OE-monteret på VM Tarms tankopbygninger, når de ruller ud fra virksomheden i Tarm.

- Hankook har vist sig at være det rigtige valg, siger Sune Boelskifte, der er serviceleder hos VM Tarm.

- Vi har ikke haft én eneste reklamation på Hankook-dækkene. Det er bevis på, at vores kunder er tilfredse med vores valg af Hankook.

- Vi er kendt for kvalitetsprodukter, og når vi eksempelvis bygger en tanktrailer eller en tankanhænger, skal kvaliteten være i top. Det gælder også et område som dækkene, siger Sune Boelskifte.

- Det er vigtigt for os at have sikre leverandører. Her lever Nordisk Dæk Import i høj grad op til vores forventninger.

Nordisk Dæk Import har importeret Hankook siden 1980’erne og har Nordeuropas største samlede dæklager i Brørup.

VM Tarm er Nordens største producent af tanke i rustfast stål eller aluminium til transportbranchen. Virksomheden har mere end 100 medarbejdere med bred erfaring fra en lang række brancher.

Her i efteråret har virksomheden udvidet med to nye serviceværksteder, hvor der udføres service og reparationer på alle typer af tankvogne.

På Sjælland, har VM Tarm i samarbejde med OA Opbyg etableret et nyt serviceværksted med to medarbejdere på Drejergangen 13 i Karlslunde.

Hjemme på Tværvej 25 i Tarm er al service og reparation nu samlet i én hal bemandet med 10 håndplukkede medarbejdere, hvis fornemste opgave er hurtigst muligt at hjælpe kunderne på vej med service, reparationer og dæk til eftermarked.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064