23948sdkhjf

55 køletrailere til HP Therkelsen

Padborg-virksomheden udvider trailerparken. De sidste køletrailere i serien er netop leveret.
Et af Danmarks store transportfirmaer, H.P. Therkelsen Padborg, har udvidet trailerparken med 55 nye køletrailere.

De første trailere blev leveret af Schmitz Cargobull i august. Den sidste del af serien blev leveret her i november, hvor de skal køre varer ud i de kommende travle måneder.

Trailerne, der tilhører den nyudviklede Schmitz Cargobull V6-generation, med forbedrede isoleringsegenskaber, er med til at sænke energiforbruget.

De har et fleksibelt og effektivt dobbeltstocksystem, hvor antallet af pallepladser er fordoblet fra de gængse 33 pallepladser til 66. Der kan altså være dobbelt så meget gods i én og samme trailer.

Derudover er trailerne udstyret med Carrier-kølemaskine. Der er valgt en Vector 1850, system 2 med en ekstra fordamper, der gør det muligt at transportere gods med to forskellige temperaturer.

Både opbygning i to plan og den mobile skillevæg, er gode løsninger til en bedre udnyttelse af lastrummet.

Med begge optioner på hånden, er kombinationsmulighederne til at udføre mange forskellige transportopgaver, mange.

Ferroplast-panelerne, som trailerne er bygget op af, består af en skumkerne, bestående af det miljøvenlige drivmiddel NX17 og genbrugelige paneler, som skåner naturen.

Tillid til produktet

@NAVNE:- Vi har valgt at holde fast i leveringer fra Schmitz Cargobull og Carrier, siger adm. direktør Peter Therkelsen.

- Med den kombination af udstyr og ikke mindst serviceforhold står vi stærkt i forhold til de krav der stilles af vore kunder,

- Med de nye trailere er vi med til at gøre noget for miljøet i HPT og aflaste de meget belastede veje.

- Vi har en strategi om at være en virksomhed, der tænker i samfundsmæssige interesser og miljø, siger Peter Therkelsen.

Schmitz Cargobull har samarbejdet med HPT siden 1989, da den tyske trailerproducent solgte de første køletrailere til HPT.

- Samarbejdet er siden udvidet til også at omfatte udvikling af nye produkter og reservedele, siger Kim Aaskov fra Schmitz Cargobull.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078