23948sdkhjf

IAT i front inden for sikker transport af fødevarer

Efter et års forarbejde har IAT’s tankrensningsanlæg i Kolding opnået ISO 22000-certificering, der lever op til fødevareindustriens øgede krav til transportvirksomheder.
Transportkoncernen IAT A/S besluttede for et år siden at udbygge sine kvalitetsgodkendelser med en ISO 22000, der er det internationale kvalitetsstempel for virksomheder, der beskæftiger sig med fødevarer.

Certificeringen er nu en realitet. IAT er nu et af de første selskaber i Danmark, der kan tilbyde rensning af tankbiler, tankcontainere og palletanke på en tankrensningsbane dedikeret fødevareindustrien.

Tankrensningen udføres på det moderne anlæg i Kolding.

Branchen vil kræve ISO 22000

- Vi forventer, at store fødevareproducenter i fremtiden vil kræve flydende ingredienser og færdigvarer transporteret efter standarderne i ISO 22000, siger salgsdirektør Hans A. Petersen, IAT.

- Med en bane udelukkende til at rense tanke til fødevarer og detaljerede procedurer for arbejdets udførelse får vi et ekstra ben i vores tilbud til kunderne i tankrensningsafdelingen.

- Vi føler os overbeviste om, at transportvirksomheder vil stå stærkere ved udbud af store logistikkontrakter i fremtiden, såfremt de kan dokumentere kvaliteten af deres ydelser, siger Hans A. Petersen, IAT.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063