23948sdkhjf

Mini-portræt: Ove Holm, DTL

Den 47-årige Ove Holm foretrækker titler med indhold. Som nyudnævnt underdirektør fra årsskiftet i DTL er han sikker på, at han fortsat kan anvende sine unikke evner på organisationens vigtige erhvervspolitik.
Selv om hans forgænger på papiret havde den lidt finere titel af vicedirektør, har Ove Holm det godt med ikke at skulle anvende for meget af sin kreative tid til noget så trivielt som administration og intern økonomi.

Godt titelvalg af chefen Erik Østergaard. Han ved, at erhvervspolitikken er en meget vigtig kerne i DTLs arbejde. Derfor er det helt afgørende, at Ove Holm får de rette arbejdsvilkår. Han er garant for, at ikke fyres med løst krudt i de politiske angreb. DTLs politik er altid dokumenteret med eksakte tal og rapporter – naturligvis til vognmændenes fordel. Han er en omvandrende vidensbog - uanset om emner er cabotage, miljøzoner eller afgifter.

I Ove Holms optik er alle vognmandsrelaterede emner vigtige.

Hans arbejde omfatter mere end de store forkromede mærkesager, og han nyder at kæmpe for vognmændene i det job, som han selv har udviklet og givet indhold.

Stort netværk

Ove Holm har et enormt netværk.

Det er omhyggeligt ombygget siden ansættelse hos vognmændene i 1993 med titler som økonom, cheføkonom, erhvervspolitisk chef og nu underdirektør.

Netværket omfatter ikke mindst de embedsmænd, som i praksis er med til at udforme politiske ideer i lovforslag. Han kender de knapper, der skal trykkes på.

Andre får æren

Ingen i vognmandsverdenen underkender Ove Holms udviklede evne til at støbe politiske kugler og ikke mindst afmonterer lovgivningsmæssigt dynamit, som kan være ubehagelig for vognmændene. Markedsføringen af de opnåede resultater overlader han gerne til formanden eller den adm. direktør.

Udnævnelsen af Ove Holm til underdirektør har måske ikke nogen praktisk betydning. I flere år har han haft ansvaret for de otte øvrige medarbejdere i DTLs erhvervspolitiske afdeling – også kaldet det politiske maskinrum.

Udnævnelsen er en håndfast anerkendelse af Ove Holms altid seriøse arbejde. Det vil være et stort tab for DTL, hvis en af de store erhvervsorganisationer giver ham et tilbud, som han ikke kan afslå.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078