23948sdkhjf

Giv Luftfragten gode vilkår

Udnyttelsen af 'belly cargo', det vil sige gods i passagerflyenes lastrum, er en uundværlig betingelse for, at mange flyveruter til og fra Danmark kan betale sig.
Dermed er luftfragten en betydelig faktor for at opretholde en international lufthavn i Kastrup såvel som de øvrige danske lufthavne med udenrigsforbindelser. Myndighederne og den øvrige luftfartsbranche skal være opmærksom på dette, når de udsteder regler og planlægger faciliteter.

Luftfragt spiller en vigtig rolle for danske virksomheders eksport og importer. En velfungerende luftfragtinfrastruktur er forudsætningen for dette. En af myndighedernes opgaver er opretholdelsen af luftfartssikkerheden efter de regler, der er udstukket internationalt.

Ingen uhensigtsmæssig regelfortolkning

Det er den danske speditionsbranches opfattelse, at administrationen af reglerne skal ske i overensstemmelse med, hvad der gør sig gældende i lande, der konkurrerer med Danmark på luftfragtsområdet.

En uhensigtsmæssig regelfortolkning vil kunne medvirke til at flytte luftfragt ud af landet og dermed skade det danske "hub" (knudepunkt).

Første møde i rådet

Transportministeren holdt i dag det første møde i det nye "Rådet for dansk Luftfart." Vi er glade for dette initiativ, hvor der vil foregå en konstruktiv dialog og blive lyttet til branchen, herunder os.

På dagens møde blev der talt meget om passagerer og beskæftigelse, men her som i andre sammenhænge gælder det: Glem ikke godset. Der står folk ude i butikkerne og venter på det.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064