23948sdkhjf

Jørn Bolding fylder 70 år

Fødselsdagen fejres med åbent hus åbent hus på dagen i Guldager forsamlingshus på Guldagervej 72, 6710 Esbjerg V. kl. 12.00-16.00.
Jørn Bolding startede for 52 år siden som anden mand på en eksportbil tilhørende vognmand Søren Hvid. Inden da havde han været traktorfører på et vestjysk gods og mente, at kunne klare jobbet som chauffør.

Han fik jobbet, og hermed startede et langt liv i transportbranchen, hvor han både har været eksportchauffør på Mellemøsten og vognmand med base i Esbjerg.

I 1981 solgte han vognmandsforretningen til sin samarbejdspartner Kurt Beier.

Jørn Bolding kastede sig over sin handelsforretning med import af trailere og sættevogne. Den position er blevet styrket op gennem årene. I dag er han skandinavisk importør og forhandler af Goldhofer. Andre og flere mærker er kommet til siden.

Det – og mange andre historier fra Boldings lange liv i transportbranchen - kan man høre mere om, hvis man møder op til fødselsdagsreceptionen senere i dag.

Og selv om han nu indleder et glidende generationsskifte med sin søn Peter og sin nevø Per Bolding, har han ikke tænkt at trække sig tilbage.

- Så længe helbredet er godt og arbejdet interessant, bliver jeg ved, siger han.

Læs mere om Jørn Bolding i næste nummer af Transportmagasinet, som kommer næste mandag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078