23948sdkhjf

Dramatisk Spændende Vognmænd

DSV er historien om ni skrantende vognmænd, der slog sig sammen i de kriseramte 70'ere og skabte et verdensomspændende firma med næsten 22.000 ansatte og en omsætning på lige knap 44 milliarder kroner.
Historien er så god, at den nu er blevet til bogen 'Transport Giganten', skrevet af erhvervsjournalisterne Lorents B. Rasmussen og John Aagaard. De har begge transport som speciale og har redigeret og udgivet fagblade indenfor branchen.

"Bogen fortæller om en virksomhed og nogle mennesker, der tog turen fra de sjællandske landeveje og grusgrave til de bonede gulve. Det er også historien om et meget specielt makkerpar i dansk erhvervsliv, finurlige arbejdsmetoder og et grænseløst engagement for at få tingene til at lykkes. Undervejs har der været masser af dramatik og magtkampe, men også sjove, menneskelige historier, som tilsammen udgør et moderne erhvervseventyr på godt og ondt", siger John Aagaard til Transportmagasinet.dk.

Bogen 'Transport Giganten - historien om DSV' udkommer på tirsdag. Den er på 500 rigt illustrerede sider og er at finde til en pris på 399 kroner hos boghandlere, men vil også senere stå på bibliotekernes hylder.

Som branchekendere vil vide, så står forkortelsen 'DSV' for De Sammensluttede Vognmænd.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082