23948sdkhjf

Avanceret sporing hos Agathon i Hirtshals

Danmarks nyeste anlæg til sporing af lastbiler og trailere står på et værksted i Hirtshals. Vognmænd tilbydes gratis sporing, så de kan blive overbevist om, hvor meget det sparer i brændstof.
Bent Agathon Leifsgaard fra Agathon On Spot i Hirtshals har netop investeret i det mest avancerede lastvognssporingsudstyr fra Hunter.

Han ønsker at kunne tilbyde vognmændene at spore lastbilernes og trailernes aksler.

- Der er store fordele forbundet med regelmæssig sporing af akslerne, siger Bent Leifsgaard, som åbnede Agathon On Spot i Hirtshals Transportcenter sidste år.

- Mange vognmænd ved ikke, hvor vigtigt det er. Derfor er jeg klar til at give dem en gratis udmåling, så de kan se, og deres sporing er god nok eller dårlig. Jeg opfordrer alle til at tjekke deres brændstofforbrug. Er noget galt, kan det meget vel være sporingen.

- Alle står som vindere, når sporingen er bragt i orden. Vognmanden skal betale mindre i brændstof, køretøjet kører væsentligt bedre og dæksliddet bliver minimeret.

- Sidst men ikke mindst vil miljøet være den store vinder på grund af nedsat CO2-udslip og mindre slid på vejene, siger Bent.

Hunter Fra USA er uden sammenligning den største producent af sporingsudstyr til køretøjer. Mærket forhandles herhjemme af Würth.

Agathon har i øvrigt “vind i sejlene", siden virksomheden etablerede en afdeling i Hirtshals Transportcenter. Bent startede med en enkelt medarbejder. I dag er der ni personer ansat. De arbejder i to-holdsskift i perioder og klarer omkring 2.500 trailerreparationer om året for en lang række kunder.

Agathon udfører al form for syn, service og reparation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094