23948sdkhjf

Værkfører bliver herre i eget hus

Værkfører overtager truckcentre i Hjøllund og Padborg
Truckcenter Midtjylland og Truckcenter Padborg er pr. 1. februar overtaget af det nystiftede selskab Truckcenter A/S med den hidtidige afdelingsleder i Padborg, Kjeld Clausen, som direktør og ejer.

Kjeld Clausen har været værkfører i Padborg-afdelingen i 25 år og vil i sin nye rolle som direktør have det overordnede ledelsesmæssige ansvar for de to værksteder med særligt fokus på drift og kundekontakt.

Som værkfører i Padborg-afdelingen afløses han af den erfarne mekaniker Mike Christensen, der er udlært i firmaet, hvor han har arbejdet de seneste 18 år. Bente Hansen vil som hidtil være ansvarlig for lageret.

Administrationen af begge værksteder vil fremover ske fra Padborg, hvor Randi Truelsen er ansat i en nyoprettet stilling som bogholder. Værkfører Michael Kurek vil fortsat forestå den daglige ledelse af værkstedet på Truckcenter Midtjylland, hvor Erling Mikkelsen også fremover har ansvaret for lageret.

Truckcenter Padborg er grænseområdets eneste autoriserede DAF Service Dealer og har i løbet af januar gennemgået en større ombygning og udvidelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078