23948sdkhjf

Dobbelt stabler med førerplatform fra Atlet

Dobbelt effektivitet med den svenske langdistanceløber, Presto PLP CD.
Med introduktionen af den nye Presto PLP CD kombinerer den svenske truckproducent Atlet en doublestacker med lang afstand og stor kapacitet. Stående bekvemt og sikkert på førerplatformen kan føreren håndtere to paller pr. arbejdscyklus hele vejen igennem lageret.

- Presto’en passer perfekt ind i lastning/losning-segmentet og på cross docking terminaler, siger Jan Callderyd, der er produktionschef hos Atlet.

- Teknologien er banebrydende. Vi har udviklet et nyt mastedesign, et fem-punkts chassis og en AC-motor med Anti rollback-funktion.

- Mastedesignet har såkaldt " off-center" løftecylinder, der optimerer udsynet uden at det går ud over stabiliteten og trækkraften. Det nye fem-punkts chassis har hydraulisk Friction Force system, som blandt andet er med til at gøre batteriskift til en leg. Anti rollback-funktionen sikrer, at trucken ikke ruller tilbage, selv når man står på en stejl rampe.

Sikker arbejdsplads

Den nye Presto PLP fremmer et sikkert arbejdsmiljø.

- Ergonomi, sikkerhed og effektivitet er vores topprioriteter, siger Jan Callderyd. Det er præcis, hvad vores kunder forventer.

- Presto’ens sammenklappelige førerplatform har en fremragende støddæmpning, mens føreren er beskyttet af foldbare beskyttelsessider.

Designet er modulopbygget og er stort set baseret på allerede eksisterende og gennemprøvede Altet-komponenter. Det maksimerer holdbarhed og bidrager til at optimere oppetiden.

Andre nyheder er: justerbar styrestang, elektrisk servostyring, ventil til jævn hævning og sænkning af gaflerne samt lås af trucken med PIN-kode eller Smart Card,

Specifikationer

Løftehøjde: 1.675 mm,

Løftekapacitet: 800 kg + 1000

Bredde over gafler: 560 mm

Hastighed: 10 km/t ubelastet, 8 km/t belastet, 6 km t med beskyttelsessiderne sammenklappet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078