23948sdkhjf

Provstgaard afløser Mogens Therkelsen

ITD afholder generalforsamling 31. marts i Kolding, og på dagsordenen er blandt andet valg af ny formand. Mogens Therkelsen fratræder efter otte år på posten. Peter Provstgaard er bestyrelsens nye formandskandidat.
Når ITD’s formand Mogens Therkelsen lørdag d. 31. marts byder velkommen til brancheorganisationens årlige generalforsamling på Hotel Comwell i Kolding, vil det være for sidste gang i denne ombæring. Mogens Therkelsen træder efter eget ønske tilbage efter otte år på posten og trækker sig ligeledes fra bestyrelsesarbejdet.

- ITD har været en vigtig del af min dagligdag i mange år, så det er med vemod, at jeg stopper. Jeg har på det seneste set det som min opgave at sikre en stabil overgang til den nye ledelse, og nu føler jeg, at tidspunktet er det rigtige til at give plads til nye kræfter. Jeg er helt tryg ved, at ITD’s ledelse og bestyrelse sammen er klar til at løfte opgaven, siger Mogens Therkelsen.

Forandringer på vej

Dermed er der også lagt op til forandringer i ITD, hvor Mogens Therkelsen med stor personlighed og engagement har været en aktiv og synlig formand.

- Vi respekterer naturligvis Mogens’ valg, men det lægger et større ansvar over på skuldrene af både ITD’s administration og bestyrelsen. Heldigvis har vi en alsidig bestyrelse, som vi vil læne os tæt op ad, og så må professionalismen og systematikken i vores politiske arbejde jo stå sin prøve uden Mogens’ sikre hånd til at trække i snorene, siger ITD’s adm. direktør Jacob Chr. Nielsen.

Som Mogens Therkelsens afløser på formandsposten har ITD’s bestyrelse indstillet vognmand Peter Provstgaard til valg på generalforsamlingen.

- Bestyrelsens samlede opbakning er afgørende for mit kandidatur. Det vigtige for mig er, at ITD fortsætter de positive forandringer, som er i gang, og at vi har den bredest mulige opbakning i hele det danske vognmandserhverv til det politiske arbejde fremover, siger Peter Provstgaard.

Ud over formandsvalget skal generalforsamlingen også tage stilling til et forslag om at videreføre imagekampagnen Holder DK Kørende samt et forslag om udlodning af overskud fra ITD og FDE’s forretningsaktiviteter. Fire bestyrelsesposter er desuden på valg.

ITD’s bestyrelse består i dag af:

Formand Mogens Therkelsen – udtræder

Næstformand Peter Provstgaard

Georg Anneberg – genopstiller

Gert Andersen - genopstiller

Christian S. Madsen – udtræder

Inge-Merete Koch

Gert Jakobsen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062