23948sdkhjf

Eimskip med positivt resultat

Den islandske shipping- og logistikkoncern Eimskip er kommet ud af 2011 med et overskud efter skat på 13,1 millioner euro.
Det svarer til knap 100 millioner danske kroner.

Resultat af primær drift (EBITDA) udgjorde 43,2 millioner euro (321 mio. kr.).

Eimskips samlede aktiver ved udgangen af året var på 283 millioner euro (2,1 milliarder danske kroner). Koncernens samlede linjetransport-volumen steg med mere end 5 procent mellem 2010 og 2011.

Svarer til forventningerne

- Det er meget positivt at se, at årets driftsresultat er gode og i overensstemmelse med ledelsens forventninger, udtaler Eimskips adm. direktør Gylfi Sigfússon i forbindelse med offentliggørelsen af resultatet.

- Resultatet skal ses i lyset af det vanskelige erhvervsklima både nationalt og internationalt.

- Islandske operationer er stadig en kamp op ad bakke, men der er langsomme forbedringer både på import og eksport. Vores internationale operationer er gået godt, både i Nordatlanten og i resten af verden inden for reefer-logistik.

- Resultaterne vil gøre det lettere for os at foretage de nødvendige investeringer i renovering af vores skibe, containere og andet udstyr. Det vil sikre en høj pålidelighed og et højt serviceniveau for vores kunder.

Vil på fondsbørsen

Eimskip har som mål at blive noteret på den fællesnordiske børs NASDAQ OMX Island-indekset inden udgangen af 2012, og det forberedende arbejde er godt i gang.

Eimskip har aktiviteter i 17 lande med 18 skibe og 1.260 medarbejdere, hvoraf omkring 730 arbejder i Island.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078