23948sdkhjf

Ny "bil" må køres uden kørekort

Piaggio Ape er et festligt lille italiensk køretøj, der nu kan leveres i en neddroslet version, som ikke kræver kørekort
"Lille" nyhed

Der kommer mange nye køretøjer på markedet hvert år. Men sjældent har en så lille nyhed haft så stor betydning for så mange mennesker.

Det er det lille festlige italienske køretøj - Piaggio Ape - der nu kan fås i en neddroslet "EU 25 km/t knallert"-udgave, som i Danmark er godkendt som invalideknallert. Den må derfor køres uden kørekort, og den skal ikke have nummerplade.

Det åbner en masse nye muligheder for folk, der af den ene eller anden grund ikke har kørekort. Den nye Piaggio Ape er således den eneste 3-hjulede knallert, der har lukket førerkabine, og den kan tilmed leveres med varmeanlæg. Den har el-start. Der er tre gear frem og et tilbage.

Den ligger stabilt på vejen - også i sidevind. Og så kan den indrettes med kran til kørestol. Alt i alt et prisbilligt lille bykøretøj til at foretage indkøb og lignende ærinder med.

Pick-up og Van

Paggio Ape er også et perfekt "værktøj" for kreative danskere med iværksætterblod i årerne. Den kan leveres både som pick-up og med lukket lastrum og kan skræddersyes til utallige kreative gøremål.

Den vil helt automatisk skabe masser af glade smil og positiv opmærksomhed overalt, hvor den kommer frem. God PR og effektiv reklame bliver derfor helt gratis, og budskabet er ikke til at tage fejl af: Det står malet med store fede typer på siden.

Prismæssigt ligger Paggio Ape i den nye "EU 25 km/t knallert"-udgave fra 44.995 kroner inklusiv moms i standardudførelsen.

Import i Nordjylland

Ape-modellen er produceret siden 1944 og er det mindste køretøj fra italienske Piaggio. Mærket importeres af firmaet TMP i Nykøbing Mors og forhandles over hele landet gennem førende motorcykel- og scooterforretninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094