23948sdkhjf

DANX bygger terminal i Taulov

Fredericias borgmester Thomas Banke tog tirsdag den 7. august det første spadestik til et nyt distributionscenter for den danske logistikkoncern DANX Group.
DANX bygger en knap 2000 kvm. moderne terminalbygning på 17.400 kvm. grund på Europavej i Taulov.

- Vi har de seneste 10 år har vi haft en markant vækst, fortæller DANX's adm. direktør Søren Gønge.

- Tre gange er vi vokset ud af vores hovedterminal i Danmark. Denne gang har vi fremtidssikret os med en grund, hvor vi kan udvide med næsten 7.000 kvadratmeter bebyggelse.

DANX er specialiseret i reservedelslogistik og leverer hver nat mere end 10.000 reservedele til firmaer og servicebiler. I Taulov vil der også blive opbevaret såkaldte tidskritiske reservedele. Det er beregner til de store IT- og teleselskaber, der kræver levering overalt i landet inden for ganske få timer.

Sparer en halv time

DANX regner med, at det nye distributionscenter vil være færdigbygget i maj 2013, hvor man vil flytte ud af den nuværende adresse i Vejle.

- Ved af flytte vores terminal fra Vejle til Taulov reducerer vi transporttiden med mere en halv time til Sverige, som i dag er vores største marked, fortæller DANX's nordiske direktør, Bob Thorhauge.

- En stor del af vores reservedelsflow går direkte fra Holland og Tyskland til kunder Norden unden for 12 timer. En reservedel, som vi henter i Holland kl. 18, vil vi kunne levere i Göteborg inden kl. 7 næste morgen.
Læs mere om: danx
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094