23948sdkhjf

Det er begyndt at sne i Sønderborg

Sønderborg Kommune har lige sendt vintertjenesten i udbud. Det omfatter perioden 2012-2016.
Vognmænd, der ønsker at give tilbud på vintertjenesten i Sønderborg Kommune, skal til at rubbe neglene. Kommunen har netop sendt opgaven i udbud. Selv om der er frist til den 24. april 2012, er der en del papirarbejde, der skal ordnes, inden man kan give tilbud.

Udbuddet omhandler snerydning og glatførebekæmpelse på primære og sekundære veje i kommunen. Aftalens varighed er fire år - fra vinteren 2012/13 til 2015/16 med mulighed for forlængelse i to vintre. Kontrakten er opdelt i delaftaler, så der kan afgives bud på en eller flere delaftaler.

Rammeaftalen har en anslået samlet værdi på mellem 4,5 og 7 millioner kroner. Den tilbudte pris vil blive reguleret i henhold til pristal for lastvognskørsel, oplyser kommunen i udbudsmaterialet, som i øvrigt kan ses på Transportmagasinets hjemmeside (udbudstjeneste).

Der kan fås yderligere oplysninger om udbuddet hos Holger Duus på rådhuset i Sønderborg.

Kørsel med halm

Andre aktuelle offentlige udbud er blandt andet kørsel med halm for DONG Energy. Opgaven omhandler landevejskørsel øst for Storebælt i en periode på tre år - med mulighed for forlængelse to gange 12 måneder. Transporten anslås til at være 90.000 ton pr. leveringsperiode.

DONG Energy oplyser ikke en anslået værdi i sine udbudsbetingelser.

Fristen for aflevering af tilbud er den 10. april kl. 12.00. Yderligere oplysninger kan fås af Peter Aaquist Ostenfeld fra DONG Energy i Fredericia.

Militære køretøjer

Forsvarets materieltjeneste har endnu et udbud ude på ti pansrede militærkøretøjer til en anslået værdi på mellem 120 og 160 millioner kroner.

Det handler nærmere bestemt om såkaldte pansrede hjulbjærgningskøretøjer med kran, bjærgningsspil, lift og selvbjærgningskapacitet.

Køretøjerne skal opfylde følgende krav:

* Drivlinien skal være teknisk afstemt således, at der kan bugseres et køretøj på 36 ton ophængt gennem let kuperet terræn.

* Førerhuset skal være beskyttet til minimum level 3/3a (STANAG 4569) eller tilsvarende.

* Køretøjet skal uden forberedelse have en vadeevne på minimum 900 mm.

* Løftekapaciteten på liften skal som minimum være 13 ton dynamisk.

* Køretøjets undervogn skal være i drift hos minimum et NATO- eller nordisk lands forsvar.

Herudover ønskes reservedele, specialværktøj, dokumentation og uddannelse.

Forsvaret ønsker en option på 4 hjulbjærgningskøretøjer yderligere svarende til hovedleverancen.

Frist for modtagelse af bud eller ansøgninger om deltagelse er den 27. marts 2012 kl. 13:00.

Flere udbud

Dette er blot nogle af de offentlige udbud, som kan ses på Transportmagasinets hjemmeside (www.transportmagasinet.dk). Under fanen “udbudsservice" kan man se alle aktuelle udbud.

Man vil også kunne se, hvem der efterfølgende vinder udbuddet. Endelig vil man også kunne blive varskoet om, at der snart er et udbud på vej.

Denne service fra Transportmagasinet er gratis frem til den 1. april 2012, hvorefter den vil blive forbeholdt abonnenter på Transportmagasinet. Til den tid vil det kræve et brugernavn og password.

- Der er masser af muligheder for at få nye opgaver for alle i transportbranchen. Er du specialiseret i tømning af septiktanke, kører du vinterkørsel eller leverer du reservedele og udstyr til køretøjer.

- Der kommer hele tiden nye tilbud, og de bliver alle offentliggjort på Transportmagasinets hjemmeside.

- Har man brug for hjælp, er man velkommen til at ringe til mig. Jeg udarbejder ikke tilbuddet for jer, men vil gerne være behjælpelig, slutter Jens Munk, som kan kontaktes på email: munk@danskefagmedier.dk eller telefon: 24.41.41.65.

Få mere at vide

Indtil april er tjenesten gratis, og jeg kan kun opfordre interesserede vognmænd og opbyggere til at gå ind på hjemmesiden og tjekke den ud, siger Jens Munk, der står for udbudsovervågning hos Transportmagasinet.

http://www.transportmagasinet.dk/licitat...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109