23948sdkhjf

Scanias nye P-serie i Danmark

Danske Fragtmænd Transport har netop fået leveret Danmarks første Scania P-serie lastbil af den nye generation.
Typebetegnelsen er P 400 LA6x2/4MNA Highline. Bag den gemmer sig en 3-akslet sættevognstrækker med to styrende aksler.

Scanias nye P-serie er blevet opdateret og videreudviklet på en lang række punkter:

* Motoren er den nyeste version af Scanias 13-liters rækkemotor med EGR miljøteknologi, som klarer Euro 5 uden tilsætningsstoffer.

* Topydelse er på "kun" 400 hk, men med et maksimalt drejningsmoment på 2.100 Nm fra 1.000 o/min. Det giver kraftoverskud til en høj gennemsnitshastighed med tunge læs og gør det muligt at køre med lavt omdrejningstal til gavn for brændstofforbruget.

* Forbedret aerodynamik med fuld spoilerudrustning inklusiv en ny type sideskørter, der bidrager til lavere luftmodstand og dermed lavere brændstofforbrug.

* Ny-designede front med forbedret luftgennemstrømning og køling af motoren.

* P-serien har nu samme design som G- og R-modeller.

Specifikationer

Danske Fragtmænd Transport har valgt at specificere deres nye Scania med fokus på alsidighed, så den kan den anvendes til mange vidt forskellige transportopgaver – fra hektisk distributionskørsel over korte afstande til lange stræk med modulvogntog.

Highline-førerhuset på den nye P 400 er placeret lavt på chassiset med optimale ind- og udstigningsforhold, hvilket er et "must" ved kørselsopgaver med mange daglige læsninger og losninger.

Det høje Highline-tag forbedrer rummeligheden og komforten, hvilket især en fordel, når chaufføren har behov for at hvile og overnatte i førerhuset undervejs.

Danske Fragtmænd Transport nye Scania P 400 er leveret af salgschef Allan Sølvsten, Scania Biler i Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078