23948sdkhjf

Ni nye til Fjord Line

N.C. Nielsen leverer ni nye Terberg terminaltraktorer til Fjord Line - med alkolåse.
Det dansk-norske rederi Fjord Line har netop taget en ny færgeterminal i Hirtshals i brug. Byggeriet har givet en markant forbedring af havnefaciliteterne for både passagerer, personale og godstrafikken på rederiets rute mellem Danmark og Norge.

- Vi har nu en "state of the art" terminal i to etager. Undervejs i projekterings- og byggefasen har vi prioriteret lokale leverandører over alt, hvor det var muligt, siger direktør Gert Balling, Fjord Line.

Terberg RT 223

Samtidig er rederiets maskinpark udvidet. Den skal sikre en fortsat effektiv lastning og losning af den stærkt voksende løstrailertrafik på rederiets ruter. Opgaven blev overladt til N.C. Nielsen, der leverede ni nye Terberg RT 223 4x4 terminaltraktorer i forbindelse med indvielsen af den nye færgeterminal.

- De nye Terberg terminaltraktorer er skræddersyet til at arbejde med løstrailere, forklarer Gert Balling.

- De har blandt andet en vendbar førerplads, skydedør bagtil, ekstra hydraulik til trailerbukke-systemet og en velindrettet og rummelig kabine, der letter arbejdsdagen mest muligt for vores chauffører. Samtidig er støjniveauet ekstremt lavt på trods af en motor, der yder op til 284 hk.

Med alkolås

Som noget nyt er Terberg terminaltraktorerne til Fjord Line udstyret med en alkolås, der kræver et alkoholfrit pust fra chaufføren, inden maskinen kan startes.

Alkolåse kendes i forvejen fra forskellige tog- og busoperatører. Hos Fjord Line skal de være med til at understrege rederiets kompromisløse alkoholpolitik.

- Alle medarbejdere hos Fjord Line accepterer fuldt ud vores alkoholpolitik, siger Gert Balling.

- Derfor har vores chauffører ingen problemer med alkolåsen.

- Tværtimod er den med til at fjerne den sidste tvivl om, hvor vidt nogen alligevel skulle falde for fristelsen. I sidste ende handler det om at styrke sikkerheden på terminalerne og færgernes dæk.

Fjord Lines 9 nye Terberg terminaltraktorer fordeles efterfølgende på rederiets terminaler i Hirtshals, Stavanger og Bergen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079