23948sdkhjf

Styr flåden med en smartphone

Transics introducere smartphone-aktiveret flådestyring. Det giver overblik døgnet rundt.
Transics, der er leverandør af flådestyrings løsninger, lancerer nu en smartphone-version af TX-Connect løsningen herhjemme.

Den mobile løsning giver disponenterne mulighed for at logge på flådestyringssystemet døgnet rundt via deres smartphone som for eksempel en HTC, iPhone, iPad osv.

- De funktioner, der tilbydes af mobile værktøjer er utallige, forklarer Christian Johnstad-Møller, som sidste år blev dansk agent for Transics.

- Man har for eksempel mulighed for at kontrollere status på deres køretøjer, lokalisere deres placering på et kort og læse beskeder fra deres chauffører, uanset hvor de. Så kan man reagere hurtigt, når det er nødvendigt. Der er ikke længere nødvendigt at logge på PC’en derhjemme eller på kontoret. - Der er et stigende behov for fleksibel flådestyring, og TX-Connect Mobile er den løsning, som Transics tilbyder på dette behov.

- Selv om den mobile løsning blev præsenteret på den internationale transportmesse Solutrans kort før jul, er systemet gennemtestet af det hollandske transportfirma, Moeijes Internationale Transporten. Firmaet har 68 biler, som firmaets ni disponenter styrer via TX-Connect Mobile.

Transics har også et trailermanagement-system, TX-Magellan, der omfatter trailer tracking med forskellige funktioner. Afhængigt af typen, giver det transportøren mulighed for korrekt beregning af den tilbagelagte afstand, overvåge deres kølemaskiner og planlægge rettidigt service.

Transics er et belgisk firma, som blev etableret i 1991. Firmaet udvikler og sælger såkaldt high-end flådestyringsløsninger til transport- og logistiksektoren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062