23948sdkhjf

DTL vil have fokus på miljø

Står det til DTL skal 2012 stå i miljøets tegn. Foreningen vil året igennem give vognmændene inspiration til at gøre en ekstra indsats for klimaet.
Hos DTL kalder man initiativet "Få råd til miljø." Baggrunden er, at foreningen har indgået et partnerskab med Transportens Innovationsnetværk. Det går ud på at give DTL's medlemmer gode råd og ideer til at gøre noget for miljøet - og der er mange områder, der kan sættes fokus på: lastbilerne, kontorhold, vaskehal, lager, værksted mm.

Flere grønne krav

- Kravene til transportvirksomhederne om at blive grønnere stiger, siger DTL's adm. direktør Erik Østergaard.

- Vi ved, at der er en vilje til at gøre en indsats for klimaet og miljøet. Den vilje vil vi gerne bakke op. Det vil vi gøre gennem vores forskellige medier som DTL Magasinet, DTL's hjemmeside og via e-mails.

- Vi vil komme med miljøråd, fortælle historier om vognmænds miljøtiltag og orientere om virksomheder, som afprøver forskellige spareråd. I det seneste nummer af DTL Magasinet bringer vi en artikel om Munkbøl's Transportservice, som arbejder målrettet på at spare diesel blandt andet ved at overvåge lastbilernes tomgangskørsel.

- Man skal huske på, at når man gør en ekstra indsats for klimaet og miljøet, kan virksomheden ofte også spare penge, slutter Erik Østergaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.124