23948sdkhjf

Nye i forsikring til transportbranchen

Tysk forsikringsmæglervirksomhed etablerer sig nu i Danmark.
Det tyske mæglerfirma Rudolf W.E. Schmidt har etableret sig i Danmark med forsikringsmæglerselskabet AIE Insurance Brokers. Firmaet har kontor i Kolding, hvorfra man vil servicere transportvirksomheder i hele landet.

Rudolf W.E. Schmidt er grundlagt i 1924. Virksomheden ejes og ledes af Haiko Schmidt, der er tredje generation. Selv har han arbejdet i Flensborg-virksomheden i over 20 år.

AIE Insurance Brokers har ansat de tre eksaminerede assurandører Gitte M. Hansen, Klaus Rosendahl og Jan-Otto Christensen som key account managers. De får ansvaret for henholdsvis Østjylland og Øerne, Syd- og Sydvestjylland samt Nord- og Nordvestjylland. Alle kommer fra Codan Forsikring.

Også de to administrative medarbejdere på mæglerfirmaets kontor har langvarig erfaring bag sig. Det drejer sig om mæglersekretærerne Elly Søgaard Bredtved og Henny Alsted. De kommer fra henholdsvis Tryg og Codan.

Vil være i front

Ifølge Gitte M. Hansen har AIE Insurance Brokers et ønske om at være i front med viden, service og tilgængelighed. Det skal organisationens sammensætning afspejle.

- Man kan få fat på os døgnet rundt. Vi står altid klar med hurtig service og professionel rådgivning baseret på dybdegående indsigt i vore kunders behov, siger hun.

Hun forventer, at AIE Insurance Brokers i samspil med Rudolf W.E. Schmidt syd for grænsen vil kunne gøre en positiv forskel for danske transportvirksomheder – også for danske virksomheder, der har etableret sig i uden for Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078