23948sdkhjf

Fodgaard overtager Parder

Fodgaard Kraner & Løfteudstyr har opkøbt konkurrenten Parder og overtager deres aktiviteter i Lindø Industripark.
OFFSHORE.

Max Fodgaard køber konkurrenten Parder A/S, hvilket sker ved et opkøb af aktiverne og aktiviteterne.

Parders kerneområder er salg, afprøvning og servicering af løfteudstyr med mange aktiviteter i offshore branchen. Opkøbet passer derfor godt med Fodgaards andre aktiviteter blandt andet i offshore branchen, hvor man er leverandør af ikke bare kraner og løfteudstyr, men også eksplosionsbeskyttet materiel.

Flere muligheder

- Opkøbet vil give os flere muligheder indenfor wireområdet som vi ikke havde i virksomheden før, siger direktør i Fodgaard, Peter Lykke Thomsen.

- Derudover passer det fint i vores vækststrategi, at vi nu kan tilbyde fuldt program til vores kunder i både offshore og vindmøllesegmentet.

- Vi er meget tilfredse med, at såvel sælger som medarbejderne fra Parder har set os som den rette ejer. Medarbejderne er klar til at videreføre de gode relationer i et nyt ejerskab.

Lindø er optimal

Placeringen på Lindø Industripark er noget nær optimal for Fodgaard, som selv har hovedkontor i København og afdeling i Stilling ved Skanderborg.

- Vi har en lang række kunder og samarbejdspartnere i Lindø, så det kunne ikke passe bedre.

Derfor solgte Hermansen

Den hidtidige ejer af Parder, Michael Hermansen, har valgt at sælge, fordi han skal deltage i andre aktiviteter i familiens selskab PHX Holding.

- Jeg har haft en rigtig god tid med at opbygge Parder, siger han.

- Det har været vigtigt for mig at finde den rigtige ejer. Jeg skal bruge min tid andet sted, men jeg er sikker på at såvel kunder, medarbejdere og Fodgaard får glæde af købet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094