23948sdkhjf

Masser af Alu-Team kasser

Det er ikke uden grund at Alu-Team er blevet Europas førende leverandør af kasseopbygninger. Med det store modelprogram kan næsten en hver opgave løses.
Nolako, som repræsenterer Alu-Team i Danmark, har netop leveret flere nyheder og spændende kasser til opbyggere.

Brdr. Plagborg har netop leveret en isoleret kasse i samarbejde med Lars Klogborg fra Scania til Schulstad Brød. Kassen er en fuldisoleret kasse med sandwichplade i Ferroplast. En kraftig isoleret bund med pålimet alu-lownoise plade, der fuldsvejst sammen med sparkepladen på siderne. Denne konstruktion sammen med de stærke sandwichpaneler gør kassen utrolig stærk.

Fuldsvejsningen mellem sparkeplade og bund sikre i øvrigt en god hygiejne i kassen da den er nem at rengøre. Det kan ikke komme snavs ind under bunden.

Efter at Brdr. Plagborg har opbygget denne kasse til Schulstad, har Karl-Erik Plagborg allerede fået nye ordre på denne kasse. Det et segment, som Brdr. Plagborg vil satse stærkt på i fremtiden, da kravene til transport af fødevare er stigende.

Specialkasse

fra Vandborg

Vandborg Karrosserifabrik har opbygget en specialkasse til transport af materiel til brøndboring. Kassen ar opbygget af Alu-wood paneler. Det er et panel, som Alu-team har udviklet.

Panelet består af en kerne i træ med aluplade limet på siderne. Denne konstruktion er så stærk og fleksibel, at man kan få indfældet surringer i Alu-wood panelet. Fordi overfladen er aluminium, optager panelet ikke vand ved småskader. Det er ellers et fænomen, man ser ved glasfiber, som kan krakelere ved skader, hvorefter panelet kan optage vand.

Denne opbygning er solgt af Jacob Hansen fra MAN i Greve, der har udtrykt stor tilfredshed med opbygningen fra Vandborg Karrosserifabrik.

Kolding Karosseri

eksporterer kasser

Man skulle næsten ikke tro det, men Kolding Karrosserifabrik er begyndt at eksportere Alu-Team opbygninger til Tyskland. At Kolding karrosserifabrik har begyndt at få fat i det tyske marked er ingen tilfældighed. Kolding Karrosserifabrik har igennem mange år oparbejdet en stor ekspertise i opbygninger til 3,5 ton-klassen.

Opbygningen til Tyskland er en Alu-Team kasse med hjuludskæringer i siderne. Det giver en lav læssehøjde.

Erik fra Kolding Karrosserifabrik har med denne opbygning fået at vide, at det ikke er den sidste opbygning, der er bestilt hos firmaet.

Ikke kun

lukkede kasser

Slagelse Erhversopbyg har opbygget en Iveco Daily, der er solgt af Jan Marcher fra Iveco Slagelse.

Opbygningen er med skydepresenning og kraftigt galvaniseret under- og kantramme i stål.

Opbygningen består at fast tag, en fast forvæg, et sæt skydestolper og en topklap for lift. Slingrebrædder i aluminium har surringsmuligheder.

- At kunden i samarbejde med Jan Marcher har valgt opbygningen fra Alu-Team skyldes den kraftige konstruktion og de mange surringsmuligheder i kantramme og slingrebrædder, forklarer Torben Jespersen.

- Afdelingsleder Henrik Herstal fra Slagelse Erhvervsopbyg, siger, at det er nemt at arbejde med dette koncept fra Alu-team.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062