23948sdkhjf

ITD/FDE`s mangeårige adm. direktør i valgkamp

Jens Iwer Petersen genopstiller til bestyrelsen i TryghedsGruppen.
Den 24. januar modtager alle forsikringstagere i Tryg og Nordea Liv & Pension en stemmeseddel.

Der er fordi der i Region Syddanmark er valg til TryghedsGruppens repræsentantskab, hvor der er opstillet 26 kandidater til i alt 15 pladser.

TryghedsGruppen er majoritetsaktionær i Tryg og driver blandt andet Tryg Fonden, der arbejder for at øge danskernes tryghed.

En af kandidaterne er ITD/FDE`s tidligere mangeårige adm. direktør Jens Iwer Petersen, der allerede i dag sidder i repræsentantskabet og derudover er indvalgt i bestyrelsen, hvor han beklæder posten som næstformand.

Han er pt. det eneste bestyrelsesmedlem fra Regionen.

Brænder for opgaven

- Jeg brænder for at fortsætte min indsats i Tryghedsgruppen, hvor jeg kan bidrage med min mangeårige erhvervserfaring, siger Jens Iwer Petersen.

- Jeg synes også, at det er vigtigt, at transportbranchen fortsat er repræsenteret i TryghedsGruppens ledende organer.

Tryg er en meget stor samarbejdspartner for transportbranchen ikke mindst i form af det mangeårige samarbejde med ITD og FDE. Derfor håber jeg, at virksomheder og medarbejdere i branchen, der har stemmeret, vil hjælpe mig med at blive genvalgt, siger han.

Jens Iwer Petersen var adm. direktør i ITD/FDE fra 1982–2010, hvor han valgte at give stafetten videre til Jacob Christian Nielsen for at hellige sig bestyrelsesarbejde. Han er blandt andet formand for FDE Fonden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094