23948sdkhjf

Nye produkter

Håndtering af store dæk

Med to forhandlere i Jylland og en på Fyn har virksomheden Just Easy Tools startet opbygningen af et landsdækkende forhandlernet.

Just Easy Tools har specialiseret sig i udvikling, produktion og salg af maskiner til effektiv håndtering af dæk og hjul. Firmaets to første produkter på markedet er dækgriberen Easy Gripper 2160 og dækstableren Easy Stacker 1200. Læs mere på www.justeasytools.dk

Fjernstyret tyverisikring

Med sin TControl Protector tilbyder den tyske telematikspecialist Idem GmbH en ny praktisk løsning til tyveri af værdifuld last. TControl Protector er et system, der forbinder og kombinerer afprøvede sikringssystemer med trådløse teknologi.

Når en dør åbnes på bil eller trailer registreres det. Når traileren fjernes fra trækkeren registreres det. Når køretøjet afviger fra den planlagte rute, registreres det. Hel køretøjet og dets bevægelser overvåges og gør det muligt for politiet at blive advaret hurtigt. Mere info på www.idem-gmbh.com.

Større sortmient fra Miltronic

Miltronic udvidet sit brede sortiment af stik gennem en samarbejdsaftale med den italienske stikproducent CNE. Miltronic bliver forhandler og distributør af CNE’s produkter i Danmark og Sverige. Dermed kan firmaet tilbyde sine kunder et komplet sortiment.

CNE har forhandlere i hele verden og leverer primært ventilstik og kabler. Ventilstikkene tilbydes i tre forskellige designs og to forskellige udførelser - med eller uden transientbeskyttelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094